månadsavslutning

i promenadklubben. Kan det bli bättre? Alla kalorier som man eventuellt blivit av med kommer tillbaka i ett nafs!

En av väninnorna drog igång gemensamma promenader tre gånger i veckan. Kul initiativ. Annars brukar vi i vårat tjejgäng mest ägna oss åt att ordna fester med olika teman typ
denna. Men vi har väl mognat till oss (?) så nu kör vi regelbundna promenader!

Men under en av promenaderna kom vi på att vi nog borde ha lite återkommande månadsavslutningar som uppmuntran till oss själva! GÅ ut på lokal och äta godmat! Sagt och gjort. Så snart detta mailats ut i gänget blev vi genast  betydligt fler nästa promenad.

Så efter en rask, betydligt kortare promenad, parkerade vi oss på Momenti Liberi Trattoria. Enligt min mening en av de bättre restaurangerna i vår lilla stad. Trevlig miljö och bra service. Och vi blev inte besvikna idag heller. Å andra sidan har vi det roligt var vi än hamnar. Men god mat gör det hela än bättre.

Så nu gäller det bara att hänga på promenaderna så får vi se var vi hamnar i slutet av oktober.

om man någonsin kunde komma till botten...

...av tvättkorgen alltså. Men med två tonåringar i hemmet verkar det vara omöjligt. Sen skall vi väl inte i sammanhanget glömma av att det också finns två vuxna här.... Tvättmaskinen går jämt. Sett till antalet tvättar man får under en tvättmaskins livslängd så är en tvättmaskin en relativt billig historia.

Den vi har nu har väl i ofs inte varit helt perfekt. Den har kostat ett antal kronor i reparationer. Men de senaste sex åren har den tickat och gått.

Apropå att komma till botten. Igår fastnade vi framför en film, Jakten på lycka,  där Will Smith spelade huvudrollen.


Den var verkligen övertydlig i att skildra "the american dream". Allt är möjligt bara du kämpar på. Historien som berättades utspelade sig på 80-talet och handlade om Chis Gardner som efter en misslyckad satsning på portabla röntgenmaskiner, blir lämnad av sin fru, fortsätter ensam ta hand om sonen, som för övrigt spelas av Smiths son. Hela livet sluttar utför och den lilla familjen blir bostadslösa. Trots detta lyckas Gardner att genom en oavlönad praktikplats jobba sig fram till en anställning som mäklare. Och sedan var filmen slut. Man fick i eftertexten veta hur det gick för den verkliga personen. 115 minuter av elände. Men fina skildringar av relationen mellan far och son. Sen gillar jag Will Smith.

Idag är det söndag. Inget särskilt på dagordningen. Skönt.

premiär och turnestart

häromdagen gjorde jag premiär på Clas Ohlson. Det är sant. Jag har aldrig vari där. Men eftersom jag nu har förstått att livet blir lite enklare att leva med ett par brillor på näsan så gick jag ju till optikern för att få ett par terminalglasögon. Det var mest där  efter en dag vid datorn jag kände att jag fick skav i ögonen. Och det gör skillnad. Men de glasögonen ska ju va på jobbet så då tänkte jag att Clas Ohlson lär ju ha allt och visst dessa par x 3 införskaffades för 98 kronor. Perfekt när man ligger i sängen och läser. 

Läsglasögon 3-pack. (Klicka på bilden för att se en större bild (öppnas i nytt fönster))Turnéstart då? Jo på Liseberg har idag Håkan Hellström turnéstart. Det är klart dottern är där. Håkan har hon följt under många år och det vill nog mycket till för att hon ska missa en konsert med honom. Men hon har slutat köa flera timmar i förväg. Det gjorde hon för några år sen.Håkan Hellström vann våra, föräldrarnas, hjärtan för några år sen. Maken var och såg på fotboll. Det var GAIS som spelade. Vem mot har jag glömt och det är rätt ointressant i den här berättelsen. Där stod de och tittade och plötsligt börjar dottern stamma och säger till maken:
"Pappa, pappa där står Håkan!!" Och ja visst var det han. Precis framför henne. Hon kunde ta på honom. Ingen penna hade hon så sonen sa kallt du får springa och köpa en. Det gjorde hon. Gick, på förmodligen rätt darrande ben, fram till Håkan och bad om hans autograf på matchprogrammet.
"Men nu förstör jag ju programmet" sa Håkan.
"Det gör inget" sa dottern som vid det här laget var rejält omtumlad och hon brast i gråt. Varpå hon fick en rejäl kram av Håkan. När matchen var slut vände han sig om, klappade dottern på axeln och sa:
"Ha det så bra nu".
Dottern svävade som på moln hela kvällen.

vilken dag

det har varit så fint väder. Ljummet och skönt. Man blir lite glad då. Arbetsdagen flög iväg. Hur mycket som helst att göra. Men nu känns jag någorlunda i takt. Känns inte att allt hänger över mig. Tror jag iaf.

Sen var vi på spinning. Mindspinning. Skall vara ett pass med lite mer fokusering på "det inre".... Haha jag tycker det känns som alla andra spinningpass. Svettigt och ansträngande.  Just nu håller de på att renovera på vårt gym och ventilationen fungerar inte. Det är verkligen ingen hit. I en liten spinningsal. Det gck ju an idag när det bara var ett pass. Men när vi går på onsdagar så kommer man in direkt efter ett annat pass. Upplevelsen rent värmemässigt är att jämföra med när man stiger ur planet i Turkiet på väg på solsemester i juli. Ja ni förstår.....

Häromveckan var dottern med oss på ett spinningpass. Vi satt där alla tre i en rad och det såg nog rätt rart ut med sextonåringen trampandes flankerad av sina medelålders svettiga föräldrar. Hon tyckte det var ok och lämnade öppet för att pröva ytterligare nån gång. Varje gång jag och maken har varit på spinningpass med den instruktören som höll i passet den gången så har hon undrat vad dottern tyckte. Idag frågade hon igen och vi kunde glädja henne med att hon nog var på ingång... Och visst kom hon och kompisen. Inhoppande så där ogenerade som bara sextonåringar kan vara. Sena var de. Passet hade precis startat. De hade inte riktig kläm på inställningarna av cyklarna. Men såg inte så bekymrade ut över det utan bara vände sig om mot oss och log. Så visst jag hoppade av cykeln och hjälpte till. Instruktören kände sig nog också tvingad attgöra en insats. Hon avbröt alla och hoppade av, cyklarna ställdes in och sen var det bara att börja om från början. Några minuter sena.  Inte vet jag vad alla andra tänkte om avbrottet men helt klart var att flickorna inte brydde sig ett skvatt. Efteråt sadottern stolt. Fattar du vad sena vi var. Vi var på gymmet en minut i halv sju....   Jo jag var ju på samma pass......


himmel och pannkaka...

pannkakor skulle sonen göra. Det ledde till ett smärre sammanbrott. Stekpannan, smeten och sonen samarbetade inte.

Efter ingripande från mig och ett byte till den klassiska gjutjärnspannan blev det goda pannkakor som serverades med båbärssylt och äpplemos. Gott värre.

Annars har det varit en vanlig arbetsdag.

En av väninnorna har dragit igång gemensam promenad tre kvällar i veckan. Det är riktigt trevligt.

Så det blev en snabb promenad. Nyttigt både för kropp och själ.

Och på detta sonens pannkakor. Sen CSI. Kan en kväll bli bättre?

det blev 13 kilo äpplemos

nu är jag nedrans trött. Ska klämma i mig en kopp the och en smörgås sen är det sängdags.

Fast "någon" ska ju hänga tvätten först.....

söndag eftermiddag

Boken slut. Den var bra. (Denise Mina "Blodsarv")
Maken har tagit in grillen i förrådet.
Sen plockade han ner alla äpplena (nåja det är inte så fasanfullt många).
Så nu ska vi göra äpplemos i kväll. Bestämde han resolut! Har man inte att göra så kan man ju skaffa sig.

Men just nu är det lugnt och fint. Dottern i Götet.
Sonen ska spela fotboll. Nu är det snart tre veckor sen hans näsa opererades så han fick lov att spela ute. Inte stå i mål. Innan han gick så tittade han på mig med allvarlig min. Lyfte upp målvaktshandskarna och sa:
- Jag tar med mig de här för säkerhets skull. Man vet aldrig vad som händer.....

Maken och hunden gick iväg för att titta. Så nu har jag en hel eftermiddag att disponera som jag vill.

klok dag?

nja så mycket plockat blev det inte. Efter en lång och skön förmiddag tog jag och hunden en promenad. Vilket skönt väder tänkte jag. Så det ville sig inte bättre än att jag parkerade mig på altanen läsandes en av Denise Minas böcker "Blodsarv". Hur ofta kommer man att kunna göra det?

Och sen tog jag ett varv i löparspåret. Det var lite segt och pulsklockan strulade. Men runt koma jag och nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Det finns knappast inget som ger mig mer energi än att röra på mig.

Så svaret på frågan är allt att det allt var en klok dag.

ja så var det lördag igen

fredagskvällen försvann i en dimma av trötthet, mat och slött tv-tittande. Men det är skönt med fredagar och jag behöver få sjunka ner så där just när veckan tar slut.

Just nu är det bara alldeles för mycket på jobbet. Svosch så har veckan gått och inte hann jag med allt som skulle göras. Det är verkligen så att allt bara ramlar på och det mesta skulle vara klart igår.

Men nu är det lördag. Och då ställer sig frågan hur man bäst disponerar sin tid. Solen skiner och det är härligt ute. Så man "borde" ju gå ut och njuta av det fina vädret. Men jag tror jag ska skrota omkring här hemma och röja lite. Då kommer jag att känna mig mer lugn inombords. Promenader med hunden blir det ju ändå så då kommer jag ju ut också.

Utmaning

Från Satu kommer denna utmaning

Först reglerna:
Välj ut 4 personer som du vill ska svara, och utmana dem sedan i deras bloggar.
Be dem läsa din, och låt personen som har utmanat dig veta när du svarat på utmaningen.

1. Vilken mat äter du ofta? Allt möjigt faktiskt. Igår åt vi sushi. Idag vet jag eftersom vi ska bort. Men jag har ingen särskild favoriträtt eller någon slags diet som jag håller. Kanske lite förvånande för dem som läser min blogg och därmed vet att jag lägger en hel del tid på att träna.

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
En samvetsfråga. Jag är nog lite smålat men kan även hjälpa till när jag ser att det faktiskt behövs. Men jag skuttar inte upp som första man!

3. Var sitter du helst när du bloggar? I hallen där vi har vår bästa dator.

4. Köper du ofta triss? Nästan aldrig. Det händer kanske två gånger per år.

5. Vilken land eller stad har varit din bästa semester? Absolut resan till Thailand vintern 2006.

6. Vilken tv-kanal tittar du mest på? Det vet jag inte, ser inte så mycket på tv. CSI går väl på femman??

7. Vilket är ditt favoritvin:  Gillar rött vin. Gärrna Riojaviner.

Och nu kommer jag till den delen när man ska utmana fyra andra. Jag skiter i det!!  Man måste vara lite Wild and crazy ibland. Och inte alltid vara så lydig!

Om ni vill svara på frågorna så känn er fria!

spinning

activio med Gary. Det är toppen. Han är en superpedagogisk spinningledare.
Entusiamen sprudlar och man kan verkligen göra ett bra pass med honom.

Så jag är nöjd.

Nu ska jag göra som han sa.
Fylla på med vätska och mat!

ärligt talat....

Tyra Banks i Cannes 2000.

...ser ni på "top model". Jag måste erkänna att det gör jag. Inte slaviskt. Men då och då.
Och jag tycker att det är kul. Kan bara inte låta bli att titta när jag väl börjat.
Jag och dottern sitter där och spekulerar om hur det ska gå....
Det är mys på hög nivå.....

ja det fick jag

träningsvärk alltså. Men det är som ett kvitto på att man faktiskt har gjort något.

Idag var jag och tittade på en cykel. Lade, eller kanse man säger ställde, undan en treväxlad röd Crescent. Kände att jag behövde diskutera köpet med maken först. Dev var lite dyrare än den jag tittade på en annan dag. Men så var det vavgenerator på den vilket är väldigt bra med tanke på alla nitiska poliser som finns i vår stad och gärna bötfäller för bristande belysning.

Vi får se i morgon.

denna då???

Hello! I was wondering if anyone could help me by giving me some arabic preyers so I can copy them out as I am making a torah for school! Please email me or reply on this Guestbook! Thank you! I love the website by the way!


Vad menar de?????
Tror dessa spam-makers att man är fullständigt korkad?

så blev det

jag travade iväg till gymmet. Körde en runda styrketräning (förmodligen kommer jag att få rejält med träningsvärk) och så sprang jag 4 kilometer. Det var väldigt skönt ska jag säga.

Sen cyklade jag hem. Den är verkligen kass cykeln nu. Jag fick ett erbjudande om att köpa en treväxlad skeppshult STC modell på cykelaffären. Men den kändes inte riktigt bra. Lite för liten på nåt sätt. Synd för priset var riktigt bra, 2995.

Det får bli en annan cykel. Snart rasar väl denna helt och det blir ett panikköp. Jag ska allt gå och kolla lite i veckan och se vad som kan dyka upp.

aktuellt läge på familjefronten

Absolut mest framträdande just nu är hunden. Den stackaren har återigen begåvats med tratt. Hans ben visade sig vara infekterat och det hade blivit en böld som var tvungen att tömmas och jag vte inte allt. Dyrt blev det och hunden går runt och stöter i överallt. Har dränage i benet som om allt går väl ska tas bort om fyra dar. Till dess är det tratt på. Han är verkligen olycklig. Han ser dessutom kul ut. Som hon sa veterinären:"Hans kräl ville inte smarbeta. Så vi var tvunga att sticka i alla ben. Utom det som skulle orereras då" . Med påförld att han gula förband runt tre ben och på det fjärde då dränage.

Dottern verkar trivas bra med skolan förutom att vissa ämnen inte riktigt innebär att hon jublar.

Sonens näsa har nu varit opererad i två veckor. Den ser fortfarande rak ut. Han kan nog hinna med en eller två matcher innan säsongen är slut.

Maken är ännu inte hemma från jobbet och jag kom precis hem. Just nu är det mycket att göra.

Funderar just nu skarpt på att ta mig ner till gymmet.


ha ha säger jag

spamkommentarer är ju så trist. Tycker det blir mer och mer. Men de är onekligen lite underhållande att läsa ibland...

Vad sägs om denna?

"Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you."


Hahaha säger jag!!!

thing we lost in the fire

Poster - Things we lost in the fire
Things we lost in the fire är verkligen en film som jag kan rekommendera.
Hale Berry gör en av huvudrollerna som Audrey vars man, Brian, blivit dödad.  Brian har under hela deras äktenskap haft kontakt med en barndomskamrat, Jerry, spelad av Benicio del Toro. Jerry är heroinmissbrukare. Genom kontakten dem emellan kommer båda vidare i sina liv.

En kort beskrivning av en mycket känslofylld och bra film. Susanne Bier är regissör och gör det utmärkt. En vacker film på många sätt. Filmen skildar också Jerrys missbruk på ett  realistiskt sätt.

Både Hale Berry och Benicio del Toro gör väldigt bra rollprestationer. Detta är en film som jag kommer att bära med mig ett tag.

vackert väder!

Det är verkligen vackert väder. Skall ta en dusch och sen en promenad. Eftersom hundens fortfarande har ont i sitt ben så får han vara hemma. Det är konstigt att gå utan hund. Händer nästan aldrig att vi gör det annars.

Apropå hunden så är benet bättre. Det verkar som om medicinen hjälper. Nu är det inte längre lika svullet.

lugnt...

en sanning med modifikation. Är nu hemma efter en runda på stan. Det bästa jag kan göra nu är nog att sova!

Men en väldigt trevlig kväll jar jag haft!

Och hunden är nog bättre, tror vi. Han verkar lättare på foten... :)

Som tur är är det en söndag kvar på helgen!

nu har min lugna helg börjat

det innebär att det inte är några störra aktiviteter inbokade som kräver en massa förberedelser. Så helgen skall ägnas åt den sjuka hunden, hämtande av cykle som inte är värd att reparera. Kanske att jag köper en ny cykel. Lite plockande. Maken är hemma hos svågern och hjälper till med evighetshusrenovering. De köpte ett jättefint hus i skogen. Mycket planer men det är mycket som skall klaffa i livet så det tar tid.

Hunden ja, det är ett kapitel för sig. Häromdagen när jag var på väg till Lundsbrunn ringde maken och sa att vi nog måste åka till veterinären med hunden. Hans ben var svullet och han verkade ha ont. Förmodligen har han haft ont ett tag för han har verkligen inte varit pigg på att gå ut. Så igår blev det veterinärbesök. Dottern var orolig och tog ledigt från skolan. Veterinären var skitstressad. Det var en massa djur där och han var själv. Det är inte riktigt som på vårdcentralen konstaterade maken. I alla fall fick hunden smärtillande och annat. Medicin skrevs ut och pengarna rullade. Detta har blivit en svettig månad.

Nu är det dags för andra delen i frukosten. En kopp kaffe. Sen cykelfixande.

Plötsligt och lustigt har jag stämt träff med väninnan och hennes syster så det blir lite som händer idag också!


trevlig aw

efter en trevlig aw med väninnan väntar packning. Planeringsdagar på jobbet. Skall bli trevligt men just nu känns det lite motigt att packa ihop kläder för två dagar. Men det ska nog gå bra.

Maken jublar efter att Sverige äntligen har fått in bollen i nätet och bakom målvakten.

uj, uj det var mycket denna helg

Fredagen började så fint med ett spinningpass. Det var riktigt kul. Instruktören hade åkt scooter Mjörn runt och filmat vägen på detta sex mil långa lopp. Vi fick nu sitta på våra spinningcyklar och titta på storbildsskärmen med vägen framför oss. Tack vare att han åkt scooter så kändes det riktigt verkligt. Kul! Därefter lyckades jag lura till mig ett kilo räkor av fiskhandlaren som egentligen hade stängt.

På lördagen åkte jag och dottern in till götet. Jag hade i ett anfall av snällhet lovat henne en skinnjacka som hon länge suktat efter.  Tur hade vi som hittade exakt den hon ville ha. Inte var den så väldigt dyr heller. Det är klart inte billig heller men det kunde varit värre.

Sen satte jag henne på tåget hem medan jag åkte vidare eftesom vi var bjudna på 50-årskals denna kväll. Det var kul att både träffa jubilaren och hennes vänner och familj. Turen från dagen höll i sig sig och vi fick skjuts hem på natten.

Söndagen hade vi i ett svagt ögonblick lovat skulle avnjutas på Liseberg. Jag och maken var inte så väldigt entusiastiska. Men vi hade en jättetrevlig eftermiddag ihop med min syster och hennes familj.

Det var en kul men inte blev man utvilad denna helg heller :)

utmanad

En utmaning kom från Sus i dus
Och eftersom jag är en hamster är det inte så svårt att svara.

Fem saker i min frys:
♥ Hjortron
♥ Ben & Jerry glass
♥ Sportthekaka
♥ Billys Pan Pizza
♥ Quorn

Fem saker i min garderob:
♥ Jeans
♥ Kjolar
♥ Tunikor
♥ Koftor
♥ Skor

Fem saker i min bil:

♥ Parkeringkvitton
♥ Lånat paraply
♥ Cykelställ
♥ Förbandslåda
♥ Penna

Fem saker i min handväska:
♥ Mobilen
♥ Plånboken
♥ Kalender
♥ Nycklar
♥ Läppglans

Man ska ju egentligen välja fem personer men jag utmanar alla dem som har lust! Det var ju faktiskt riktigt enkal frågor :)


jag måste varit sinnesförvirrad del II (tack Satu)

Tack Satu!
Jag gjorde som du sa. Ringde optikern.

Sa precis som det var. Att jag måste ha varit sinnesförvirrad. Alla skrattar åt mig. Nåja det var väl en sanning med modifikation. Det är nämligen knappt några som fått se mig. Men han bevekades omgående. (Jag klämde också in att jag har en bekant (det var då Satu) som själv jobbar i branschen och som sagt att det skulle gå att byta bågar.)
 
"Ja men då måste vi se om vi inte kan hjälpa dig. " Vilka trevliga ord! Hade han stått framför mig hade han fått en puss. Så glad blev jag.

Det var då jag visade mina arbetskamrater mna glasögon. De skrattade inte men en av dem sa. Ja de var faktiskt inte fina.

Så nu har jag, vis av erfarenheten, lånat hem tre par. Och jag har  bestämt mig för ett par distinkta svarta. Det kommer att bli jättebra.

Men Satu tack för det goda rådet!!


Kantarellsnaps del 2

Kantarellsnaps är tydligen mycket enkelt att göra enligt maken (som lyssande på den som tog med detta).
Man delar tre-fyra kantareller och proppar ner dem i Brännvin Special. Sen ska den stå fyra fem dagar.

Sen är det klart.

Glöm inte sila av kantarellerna :)

det är ju i alla fall onsdag...

så här kommer en lite historia från Olssons fatabur:

En man som suttit 15 år i fängelse lyckas rymma. Han finner ett hus som han bryter sig in i. Han behöver pengar och vapen. Han finner ett ungt par i sängen. Han beordrar mannen att kliva upp och binder honom vid en stol. Medan han binder kvinnan böjer han sig framåt och kysser henne i nacken. Sedan går han ut på toaletten. När han är borta säger mannen till hustrun:
- Den här mannen är en förrymd fånge, se på hans kläder. Han har nog suttit länge i fängelse och inte sett en kvinna på länge. Jag såg att han kysste dig i nacken, om han vill ha sex så bara tillfredställ honom hur mycket han än gör dig illa. Han är nog farlig och om han blir arg kommer han att döda oss. Var stark älskling, jag älskar dig!
På detta svara hustrun:
- Han kysste mig inte i nacken, han viskade att han var bög och tyckte du var söt så han undrade om vi hade något vaselin i badrummet. Var stark älskling, jag älskar dig också.


Btw så har jag varit på spinning idag.

jag måste varit sinnesförvirrad

Efter många om och men pallrade jag mig iväg till optikern för att på arbetsgivarens bekostnad köpa ett par terminalglasögon.

Så långt var allt gott och väl.

Synundersökningen gick bra. På håll ser jag utan problem men lite hjälp på närmre....

Ja fortfarande gott och väl men det var väl nu som den totala sinneförvirringen satte in.
Jag hade det på känn när jag kom hem och sa att jag hade köpt gröna glasögon Dottern tittade mycket skeptiskt på mej.
Och lite funderade jag väl men sen släppte jag det.

Idag var jag och hämtade dem.

Det var nu jag förstod att en sinnesförvirring inträffat.

Varför valde jag dessa bågar. Jag ser inte klok ut. Det kommer att krävas mod att ta på dem på jobbet.
Hemma säger de att de är för bleka och för breda. Finns det nåt mer som kan vara fel??

operationen över

sonens näsa är nu betydligt rakare. Men lite svullen och dessutom är det nån slags historia inne i näsan som skall hålla benet på plats. Den ska vara kvar i en vecka.

När man väl kommit in i systemet i sjukvården så funkar det. Vi kom dit. I tid kom vi in till läkaren.
Sonen blev söv och opererad. Alla var hur vänliga och tillmötesgående som helst. Jag fick t.o.m. en kopp kaffe.

Jag fick vara med hela tiden utom vid själva operationen. Det var väldigt konstigt att se honom bli sövd.
Narkossköterskan var GAIS:are. Bara det.....

Sen kom han ut igen och var minst sagt drogad.
"Sån kan du se ut  på lördagskvällarna" sa gaisarn. Och vad vet han om det tänkte jag. Men, men.
Det var i det stora hela rätt lättsamt.

Sen efter ett par timmar när sonen var riktigt vaken åkte vi hem.

En liten kul grej. Sköterskan på uppvakets son hade samma förnamn som min. Han var dessutom född på samma datum och är, precis som sonen, vänsterhänt. Är inte det ett lite märklig sammanträffande?


imorgon

skall sonens näsa rättas till. Han hade ju oturen att få en smäll när han spelade fotboll häromveckan.

Så nu har han fått leva med epitetet "Snednäsa" under en veckas tid. Det har han dock tagit med knusende ro.

Imorgon skall ha sövas och så skall de rätta till den. Man får ju hoppas att den blir bra.

Så nu gäller det att få liv i honom innan 7, det är då han får äta lite innan det hela skall sätta igång. Yoghurt eller  välling. Blir inte välling. Sen får han dricka vatten eller saft fram till 10 och sen är det inget mer förrns det hela är över.

I morse var jag starkt betänkt på att  ta ledigt hela dagen men vid närmare eftertanke så har jag bestämt mig för att göra en snabbvisit där.

Så nu är det dags att ta ut hunden. Det är väl den motion jag får nu eftersom halsen inte känns helt OK.

Skagen


Grenen är den absolut mest nordliga punkten på Jylland.

Vi har som vanligt haft en härlig helg. Nu har vi varit där ett antal år. Och alltid sista helgen i augusti.

Vi åkte redan på torsdagen och vädret var ju verkligen lovande. Väl framme på kvällen var vi väldigt glada att vi hade ätit på båten. En tur på stan och konstaterade att det mesta såg ut som vanligt.

Sedan försvann fredagen och lördagen i ett soligt dis.

En kort sammanfattning av helgen är:  Många skratt, galenskaper och sömnbrist. Så som man bara kan ha det när man är borta tillsammans med ett gäng tjejer. Bl.a. firade vi två damer som fyllde jämna 27.
Mina bilder blev an aning märkliga och det berodde inte på fotografen. Inte heller på de fotograferade objekten.
Och när jag har tittat på dem så tänker jag att de nog mår bäst av att få förbli ovisade.

Men nu är det dags att krypa till kojs!

hits