Kantarellsnaps del 2
Kantarellsnaps är tydligen mycket enkelt att göra enligt maken (som lyssande på den som tog med detta).
Man delar tre-fyra kantareller och proppar ner dem i Brännvin Special. Sen ska den stå fyra fem dagar.
Sen är det klart.
Glöm inte sila av kantarellerna :)
Man delar tre-fyra kantareller och proppar ner dem i Brännvin Special. Sen ska den stå fyra fem dagar.
Sen är det klart.
Glöm inte sila av kantarellerna :)
Kommentarer:
Hälsningar från : Åsa
Det där måste jag testa..jag gillar ju snaps så.. hahaha..
Hälsningar från : Nina
Då fattas bara kantarellerna och brännvinet då... så kunde jag haft en snaps :)
Hälsningar från : ejmis
Kan det verkligen vara gott? Är det inte bättre att steka kantarellerna i smör ;)
Hälsningar från : Alex
Måste prova det! :)
Hälsningar från : Mia
Kan man inte sitta och dippa kantarellerna sen??? ;-)
Hälsningar från : Paula
Ja, man kan ju inte bara slänga svampen! Den är ju full som en krutdurk!
Tack för tipset, o va bra att du fick byta bågar! Det är ju elände om man redan från början vet att man inte kommer att trivas!
Hoppas veckan blir fin, med nya ögon ser du mer än du anar...
Hälsningar från : ullrika
ska man mumsa svampen eller slänga? jag fattar faktiskt inte?
;)
Trackback