grundlurad

blev jag, haha. Vi får inte veta idag hur många kalorier ett städpass genererar.
Plötsligt stod nämligen sonen i dörrren. Han skulle ju vara i Uddevalla och spela fotboll. Men det hade blivit fel. Alla gossarna hade åkt dit i onödan. Någonstans hade det blivit väldigt fel. Det fanns inget motståndarlag att möta. Det visade sig att de trodde att det var på lördag. Det var bara att åka hem igen... 19 mil i onödan....

Sonen fyllde år och vad göra? Vi hade ju egentligen tänkt att käka god mat i morogn för att fira att vi nu har två tonåringar i familjen. Vi går ut och äter sa jag. Sagt och gjort. Äntligen skulle barna få gå på Musses.  Femtonåringen höll på att få ett bryt när vi tog fram cyklarna. " Jag orkar inte, jag har ont i knät..." Det är inte mycket tåga i dagens ungdomar. Men vi stod på oss. Cykla blev det. God mat och trevligt var det. Alla var glada. Och det är fortfarande lika ostädat i hemmet! Men vad gör det?

motivation, eller hur man lurar sig själv

Jag har skrivit det förr och gör det igen. Att få motivation att städa är svårt. Jag hatar verkligen denna sysselsättning. Idag skall jag lura mig själv. Det brukar gå bra att få iväg mig till gymmet eller ut och springa. Nu är frågan om jag kan se städningen som ett träningspass.... Jag skall kolla hur många kalorier ett städpass ger. Kan ju trots allt vara lite intressant :)

förvirrad kvinna

skrev häromdagen ett inlägg om min förvirrade man.... idag kan jag sälla mig till de förvirrades skara..... Först höll jag på att glömma gå från jobbet.... haha jag var sen alltså. Det var egentligen bara fråga om att åka hem om affären och sen hämta träningskläderna. Ja jag vet att det är snudd på oanständigt att träna tre dar i rad. Men jag gör olika saker i alla fall. Sen när jag kom hem så fastnade jag i pulsklockevärldens mysterier... Plötsligt var det lite bråttom. Jag drog ihop dragkedjan på väskan och stack iväg. När jag kommer fram upptäcker jag att jag inga skor har. I och för sig inte hela världen jag skulle på bodypump. Men jag gillar att ha skor. Vad göra. Ringer den förvirrade mannen som snällt sätter sig i bilen och kör ner till gymmet med skorna. Jag sprang ut på gatan i strumplästen för att fånga upp dessa. Jag hade inte bara glömt skor utan också nya underklader. Och det vet alla att det är okul. Hmm. Men allt löste sig til det bästa.

Det knäppa var att jag tänkte på just det strax innan jag satte igång med klockan.... Jag ska inte glömma det och inte det......

spinning-spänning

Idag var det lite intressant på spinningen. Jag jobbade lite för länge så jag cyklade (vanlig cykel) hem som en galning. Jagade igång maken som egentligen hade avbokat sig, men jag fick med mig honom och vi stack till gymmet. Fem i halv-sju satt vi där, ivrigt trampandes på våra cyklar. Det var lite trist. Utspridda i lokalen små grupper av folk. Annars brukar Nicka, tränaren, studsa runt, tända ljus le uppmuntrande och ägna sig åt diverse andra glada tillrop. Men idag var det tomt. Ledarcykeln stod där helt övergiven. Ingan dämpande persienner neddragna. Ingen bakgrundsmusik. Alla satt där och trampade så där lite lagom småintresserat som man gör utan musik och utan någon som hejar på. Klockan blev halv och fortfarande var det mycket öde vad beträffar ledare. Alla tittade lite undrande på varandra tills någon tog sig samman och kopplade loss sig från pedalerna och travade ut till receptionen. Jasså ojdå var reaktionen där. Och efter en stund så kom de och berättade att Nicka fastnat i en bilkö..... i vår lilla stad. En vägskylt hade blivit nerkörd så trafiken fick ledas om från den stora vägen. Detta visste vi redan eftersom inforamtion om detta redan utdelats i herrarnas omklädningsrum. Men hon kommer hon kommer. Alla andra tränare fick plötsligt fullt upp med att ta hand om denna lilla vilsna spinninggrupp. De värmde upp oss och satte på musik och skrattade log. Och så kom hon då..... efter 20 minuter. Men slutet gott allting gott. Hon körde sitt hederliga gamla mindspinningpass. Men en liten aning stress genomsyrade hela passet.

Jag tror för övrigt att min kropp inte är i fas med min ålder. I så fall är uppnår jag hela tiden nästan min maxpuls utan större ansträngning. Jag tror att jag skall göra mig yngre i klockan.

Nu ska det hängas tvätt.


förvirrad man

Måste dela med mig. I morse knackade maken lite försynt mig på axeln. Jag sov kan tilläggas, vilket jag brukar göra lördag och söndag 7.30. 
-Det har uppstått en lite komplikation, sa han. (exakt så)
-Hmmm sa jag.
- Du vet jag köpte presenter till dig men jag hittar dem inte.... Jag var upp klockan 4.30 inatt och skickade sms till dottern för att om möjligt få kontakt med henne om hon visste.....
-Hmm, sa jag igen..(mitt språk är inte så varierat vid den tiden, försökte hålla mig kvar i sömnen)
-Jag tänkte att du kanske vet.....
-Aha sa jag, det var den påsen som jag hittade mitt på vardagsrumgolvet, jag trodde det var sonens fördelsedagspresenter så jag la dem där jag brukar lägga sånt.
Maken tog en runda i huset och kom sen tillbaka och suckade lite lättat.

Sen var ju allt gott och väl.

Nu var det dags för nästa grej. Han har drabbats av arbetslust. Skall slipa trädgårdsmöblerna.
-Vet du var förlängningssladden är??
-I förrådet kanske...
-Nej där var den inte. Kommer in efter en stunds letande.
Jag går ut och letar, det är ju också ett bra sätt att tänka efter på...
-Du den kan inte vara i garaget. Du har säkert använt den i vinter till motorvärmaren.... Japp där var den!

Kommentar från sonen: Hittade du den? Jag visste väl det...

yes!!!!

de är verkligen snälla min familj..... jag har fått en pulsklocka och ett halsband av dem.... Jag tycker verkligen att det ska bli kul att träna med pulsklocka. Maken har haft det under ett år och han har använt den jättemycket.

Och sen ett snyggt snöhalsband. Ett långt. Det var nåt som jag inte hade. Kan vara kul att kunna variera sig lite ibland.

dottern är fattig

och hennes plånbok tom. Hon var häromdagen mycket ledsen över att  hon höll på att bli pank. Så då gick hon och köpte en tröja för 500 pistoler. Nu har hon inga pengar alls.... Hon har försökt att sälja ett presentkort till sina föräldrar.... vi har däremot inte köpt det av henne. Så nu har vi gjort en överenskommelse. Hon ska hjälpa till med olika saker här hemma. Enligt prislista.
Här kommer lite exempel:
Gå ut med hunden 10 kronor
Tömma diskmaskinen 5 kronor.
Dammsuga 50 kronor per våning
Våttorka 50 kronor
Torka av skåp, spis, diskbänk 50 kronor
Det riktiga kapet gör hon om tvättar av garageporten. 100 spännn.

Hon gnällde lite för den låga ersättningen vid hunden och diskmaskinen. Men det tycker jag är riktigt eftersom hon ju normalt sett skall hjälpa till med detta också.

Kan jag använda tröjan i morgon frågade hon? Ja sa jag för du har ju köpt den och får pengar allt eftersom....

Det är inte lätt att vara förälder alltid. Och inte att vara 15 heller när man vill så mycket.....

Nu ska jag städa annars blir jag väl pank :)

arbete förhindrar månget tillfälle till synd

... har någon sag, det skulle kunna vara Luther. Men säker på detta är jag inte. Någon kanske vet. Idag har jag i så fall haft ytterst få tillfällen. Efter en alldeles för lång arbetsdahg är jag nu här hemma med en nästan fullständigt tom hjärna. Ibland har man inte mycket mer att göra än att sova och arbeta. Det låter litet som om jag klagar men det gör jag egentligen inte. Känner mej bara väldigt trött.

Över till nåt annat. Häromdagen så lade dottern sitt huvud på sned och frågade så rart: "Mamma, jag har lagt undna en tröja..... skulle ni inte kunna göra en deal med mig så att ni betalar 300"  Hon fick inget svar för jag gjorde som man som förälder gör ibland. och sa att jag skulle diskutera det hela med pappa. Han är betydligt mer proncipfast än jag i sådana här frågor. Idag så ringer hon på jobbet. Och jag har ju inte bestämt mig. Hon har haft litet svårt att få ihop sin ekonomi sen hon fick börja använda barnbidraget ejälv.... Det slutade med att hon köpte tröjan på öppet köp. Så nu ska vi se hur det hela slutar, Jag är inne på att låta henne få jobba av tröjan. En städning skulle det kunna vara värt :)

Japp och vad sker förövrigt här hemma. När hjag kom hem från min alldeles för långa arbetsdag så frågade jag maken om vi inte ekulle kunna ta en hundpromenad. Visst sa han. Trevligt tänkte jag MEN då visade det sig att det var ju Champions League final. De håller på Milan. SOnnen är en något luttrad förlorare (han håller på ÖIS) så hans senaste taktik är att hålla på det lag han inte håller på för då vinner det laget som han egentligen håller på...... Magic so to speak.

Nu ska jag dricka en kopp te. Sedan krypa ner i sängen med en engelsk deckare. Det blir en bra avslutning på en jobbig dag.

grönt är skönt

men var är den varma solen ...... jag vill att det ska bli rejäl vår och sommar snart. Det känns lite trist att varje dag behöva ta på sig i princip samma gamla kläder som man haft hela vintern.

Detta blir ett kort inlägg. Nu ska jag gå ut med hunden.
Han är en sån här:image65 och mycket trevlig.

småstadssöndag

Idag har jag varit relativt sett arbetande hela dan. Om man med arbete jämställer aktivitet. Först sov vi faktiskt ovanligt länge för att vara oss men ändå inte så länge. En god frukost avnjöts. Sen fick vi med oss sonen ut på en hundpromenad. Han är lite go med det att han faktisk gillar att gå ut med oss. Då kan man föra små trevliga samtal. Sen fick vi ett ryck och åkte till diversehandeln där man typ kan köpa allt till huset. Där var dessutom halva resten av stan också. Solen sken ju och plötsligt verkade alla ha kommit på att det nu var dags att ta itu med det dåliga samvetet. Träolja, mögeltvätt och litet växter inhandlades. Och inte att förglömma en ny baden-badenstol till mig. Dyna hade jag hemma men själva stativet hade gjort sitt och låg sedan i höstas på tippen. Men med enbart dynan kan man inte ligga och vältra sig som en vällustig säl i solskenet. Där låg jag sen efter middagen och läste isländsk deckare. Det är lyx tycker jag.

Sen när vi kom hem så fick till och med jag ett ryck och började rensa i trädgårdslandet på vår framsida. Och det blev faktiskt färdigt. Nu funderar vi på att ta bort en stor del av det och lägga plattor för att vi tror det skulle bli bra. Vi får väl se. Det brukar ta lång tid innan vi kommer till skott med sånt där så jag lär nog få rensa fler gånger.

Sen stack vi iväg på ett spinningpass. Det var riktigt jobbigt. Jag är fortfarande törstig.

Nu har jag dammsugit här hemma och känner mig mycket nöjd med dagen. Just det jag slängde lite skor emellan allt annat. Lite mer feng shui skulle nog göra gott i mitt hus. Jag ska fundera på detta :)

len och fin

...och fattigare. Jag har varit på ansiktsbehandling. Den kostade iofs inte så mycket eftersom jag hade fått den i present. Det var mer det där som händer när man ligger där och får saker och ting rekommenderade sig. Det är klart att jag köpte :) Jag är sällan svårövertalad.Haha.

Så jag gick glad i hågen ut ett antal hundralappar fattigare. Jag har i alla fall extremt snygga ögonbryn nu!

olsson+gök

olsson: du verkar föra en mycket anonym tillvaro i bloggvärlden. När du skriver kommentarer "fastnar" de inte av någon outgrundlig orsak... jag har i vart falll läst och begrundat dina visa ord.

Nu är det senan natt. jag ska gå och lägga mig. I morgon är det Kristi flygare.... visst låter det vanvördigt så jag skriver "Kristi Himmelsfärd" som det egentligen heter.

I morgon skall man gå upp och ha gökotta.- Dvs upp och lyssna efter göken denna opålitliga och egoistiska fågel.....
 
Så här ser den ut!

Jag ska sovanu, så gott det nu går. 
Sen är det dessutom " Folknykterhetens dag!" idag i morgon. Lite bildning skadar aldrig!

Kram på er alla!

hinna

hinna kan betyda fler saker. Jag tycker det är intressant med ord. Hinna som verb eller hinna som substantiv? Jämför dess två ord. Det är båda ord som faktiskt uttrycker en gräns, något begränsat. Att hinna i tid är en rätt exakt fråga. Hinnan på något kan spricka. Kommer man försent hann man inte. Det är odiskutabelt. Spricker hinnan är den borta.

Varför nu denna utläggning? Jo jag måste säga att det verkligen är svårt att hinna med allt just nu. Det är för mycket lediga dagar. Och jag känner att det är bra för mig att vara ledig på klämdagarna. Så just nu är det racertempo. Det gäller alltså att hinna med allt. Idag har jag hunnit jobba alldeles för mycket. Jag har inte hunnit med att köpa nya skor (till sonen alltså) Jag hann också med ett träningspass. Sen har vi ätit alla tillsammans och sen har jag jobbat lite till.

Nu har jag banne mig hunnit med ett blogginlägg också :).

Jag säger bara Godnatt!

vad gör jag med alla bilder???

image63
det är väl ett typiskt exempel på ett i-landsprobem. Förr var man sparsam med filmen. Ibland tog man två bilder för säkerhets skull. Vid väldigt speciella tillfällen. Lika ofta blev det enda kortet man tagit misslyckat. Nu knäpper man en massa, och slänger eller sparar så man vet knappt hur man har det. Jag kommer aldrig ihåg vilka kort jag lagt över på datorn så då blir de inlagda igen eftersom jag inte raderade dem från kortet gången innan......

Och kommer ni ihåg Instamatikkamerorna. De som man köpte X-kubsblixtar till? Fantastiskt!
Då kom bilderna i paket. Och man hade inte råd att framkalla så många filmer.

Idag tar man hur mycket kort som helst. Minneskorten ligger och väntar på att föras över till datorn där de ska katalogiseras och sen ska man skriva ut några och därefter så ska det göras säkerhetskopior på cd..... Det är väldigt stressigt!! Typiskt i-landsproblem.

spa + fästning + ark + clark

Efter att ha tagit del av diverse åsikter kring helgens stora begivenhet, melodifestivalen, verkar jag ha gjort en helt riktig prioritering.
På lördagen packade jag och väninnan in oss i bilen tillsammans med våra två tonåriga döttrar och begav oss till Varberg. Där vidtog shopping, god lunch och sedan inchekning på stadshotellet med tillhörande SPA. Vi lögade oss och njöt fulla drag. Hann även med ett pass yoga. Dottern tyckte det var tråkigt. Långtråkigt. Det hände absolut för lite. Massagestrålarna i "Vitality-poolen" var för hårda så hon flög iväg, Det var för djupt och för kallt vatten. Hon tyckte att de varma källorna var OK. Efter badet var det så dags för ovan nämnda yoga. Efter att ha långletts i badet var t.o.m. ett yogapass kul tyckte hon. Det hände ju i alla fall något! Sen fick vi massage det var skönt.

image59 Så här vackert var det. Vi låg i det varma badet och spanade ut över havet och fästningen. I sanning rogivande.

När alla andra såg på Eurovisionsschlagerspektaklet åt vi middag. Trerätters med tillhörande vinpaket. Härligt.
Sen hängde jag och väninnan i baren. Där hände det inte mycket kan jag säga men vi hade trevligt och hann prata. Så här i efterhand var det ju mycket bättre än att se på en deprimerande omröstning.

Idag hemma igen efter att ha stannat till på Allum. Vad stort det är..... En uppvaktning av våra vänners dotter som konfirmerades i helgen stod på schemat. Maken hade köpt en riktigt bra och uppskattad present! Alldeles själv! Men med vissa instruktioner från dottern. 
 Ett sånt här var det , fast med en berlock kan tilläggas. 

Hemma igen och bara så seg. Men till slut tog jag mig upp ur fåtöljen för att springa en runda. Det var vad man kan kalla andens seger över kroppen.

Nu dags att sova. I morgon jobb igen. Jag skall till Herrljunga! Tror bestämt att tanken är att lunch intas på Gyllene Kärven. Mest känt för att det var där som Clark Olofsson greps en gång när han var på rymmen. Det var 1976 och han satt som bäst och åt middag och drack grogg. Man kan läsa om detta på en vägg tapetserad med tidningsartiklar på nämnda hotell.


 

en utsliten fras...

---skulle kunna ha varit inledningen på mitt inlägg idag. Det är verkligen skönt med fredag. Men jag skriver den inte. Frasen alltså.
Lyssna på P1 är riktigt trevligt så här på fredagen. Har kört bil från ett regnigt Göteborg. Lyssnade på radion så nu var jag ju bara tvungen att fortsätta. Här kämpar solen som bara den för att komma igenom molnen. Vi får väl se.
Nu ska här fuskstädas, tränas och sedan grilla Kanske grillas lite emmellan.

Sen är det SPA-helg som hägrar. Detta är tedje gången som vi har bokat in denna helg så nu hoppas jag inget oförutsett inträffar. Vi får väl se.

Till alla: Ha en kul/skön/slapp/vilsam, välj vad du vill, helg!

stackars min son

han står i mål och idag förlorade deras lag med alldeles för mycket. Som tur är för honom var det inte mycket han som kunde göra åt resultatet. Hade det int varit för honom hade det varit ännu värre suckade tränaren efteråt.

Han var alltså deppad efteråt. Och jag var både frusen och trött. Det är inte min favoritsysselsättning att stå ute på en blåsig fotbollsplan i flera timmar.....

Nu är jag så där trött som man bara är såna här dar. Och jag måste bara göra lite jobb också.

älskad och hatad

sitter just nu och tittar på min  image58fast min är svart. Hushållsmaskiner är verkligen bra men, men.... Jag kan inte påstå att jag älskar dem för det. Fast det är väl inte maskinen jag hatar utan det är städningen. Men nu försöker jag övertyga mig själv om att det är en belöning att få städa. Det blir så rent och fint sen.

Japp, sagt och gjort , no more bloggande idag. Bruuum.

och jag ska prata om planering...

Igår när jag var ute och sprang så planerade jag i huvet min träningsvecka. I morse stacka jag iväg till jobbet och mötte en av mina kollegor i entrén. "Då ses vi kväll klockan 18!" Va tänkte jag och se så asa jag det också.... Vad ska vi göra ikväll. Vi ska ju ut och äta. Ja just det . Och jag som planerat att träna och med dittillhörande allmänna göromål läs hårtvätt.. Jag fick raskt kast om i hela schemat och ändra planerna. Jag fick in ett annat träningspass tidigare på dan i alla fall. Så jag anlända nyduschad och fräsh till restaurangen. Och vi hade en både trevlig och rolig kväll.
Bara för detta måste jag nu vara tidigare på jobbet för att göra det som jag inte hann idag. Så är det.

Nån gång kanske jag lär mig att öppna almanackan innan måndagen.

OK Karin nu har jag skrivit två dagar i rad!

du är dålig på...

...att uppdatera bloggen sade makens systerdotter. Jag är liksom ingift moster då. Vi brukar läsa varandras bloggar och det är faktiskt väldigt kul... plötsligt vet jag en massa mer om karin än om någon av alla barnens kusiner.
Så nu kommer en liten uppdatering. Denna helgen har det varit konfirmation. En händelse som kan liknas vid ett orkesterstyckes slut efter ett våldssamt cresendo. Jag är så nöjd med allt. Även konfirmanden såg nöjd ut.

Jag hade inför detta event läst visdomsord i en tidning om hur man planerar och genomför dylika bjudningar.
Jag kan inte påstå att jag följde allt till punkt och pricka. Men jag fångade upp detta, formulerat urifrån mitt sätt att se på världen: Planera all mat och handla därefter två dagar innan. Gör allt som kan göras klart innan dagen "D" och inte sen. Så här gjorde jag. På torsdag kväll tog jag och maken bilen och begav oss till MAXI - vad jag hatar den affären egentligen- med en lång handlingslista. Handlade. Var hemma typ 21. Gjorde en extratur eftersom jag hade glömt något. Sen gjorde jag fem pajdegar. Det säger något om storleken på kalaset. Sen hade vi lite kvar som skulle göras dagen efter. Maken fick vissa viktigare uppdrag.
På fredagen var det först jobb fram till fyra. Sen inleddes helgen med en urtrevlig afterwork. Det var länge sen det var så kul! Hem i god tid, eskorterad av min granne. Efter denna inledning så gjordes det pajer i långa banor. Goda grönsakspajer. Och ja, det funkade med att förvara dem i förrådet som var det rådet jag tidigare fått på kvällen.
Vi fixade till i vår lokal. Sen var det dags att sova. Ställde klockan på sju nästa morgon. Då satte jag en deg. Hu vad trött jag var och en stund trodde jag inte degen skulle jäsa. Men det gjorde den. Sen löpte allting på enligt planerna. Dukning, tårtor, sallad osv. Jag ska inte trötta med en massa detaljer. Men jag kan säga att det var fråga om aktivitet hela dagen. Jag som hade tänkt lägga mig en stund mitt på dagen eller få in ett träningspass nu när jag hade gått upp så tidigt. Maken var och såg på när sonen stod i mål med 92:orna. De var stora sa sonen. De vann. (Han hjälpte till en del också)

Klockan 14.45 satt vi i kyrkan. Konfirmationen gick bra. Sen var det dags att trycka gasen i botten och åka hem för att få fram allt. Sen löpte allt perfekt. Min mamma sa att hon var imponerad av hur bra allt flöt och undrade varför jag inte bett henn om hjälp. Hmmm tänkte jag vad hade hon förväntat sig, jag är ju ändå 44...... Men sen fick hon hjälpa till att plocka undan lite och så :)

Slutligen några ord om dagen som maken och jag växlade när vi var ute med hunden. Så kul att så många kom för dotterns skull. Det var en så bra känsla för oss med alla som ville vara med. Det är verkligen nåt att vara glad för. Sin familj och de nära vänner som var med. Jag är så glad att ni finns. Så resten av helgen har inte känts så där som det kan kännas dagen efter man har haft kalas. Typ var det bara detta. Utan jag har gått om kring och känt mig lycklig. Kramar till alla!

Om ni undrar hur jag haft det med träningen så kommer en sån lite kortis också här: Fredag: Core + löpband. Idag, söndag, två varv i spåret. Gött.

jag kan knappt skriva....

... tränaren på bodypumppasset hade bytt ut bicepslåten mot en med 24 singlar på slutet. + att det inte var någon paus i låten. Det gör nåt med en. Sen vägrar jag ge upp. Och jag klarade dem allihop men kanske inte helt stilenligt på slutet. Det skall bli intressant att se hur detta känns i morgon.

Kul att träna i alla fall. Alltid träffar man lite folk man känner. Det blir inte riktigt lika mycket gymbesök denna årstiden. Man får ju passa på att vara ute också. Så det har blivit lite mer löpning det sista. Åtminstone en gång i veckan. Känns ju lite sunkigt att vara inne på ett gym och springa på bandet när solen skiner.

Nu är det dags för en mack och en kopp te. Det är alltid lika gott så här när man verkligen är värd det så att säga.

På lördag är det konfirmation. Dottern är lite uppstressad över detta. Hon följde t o m ut med hunden. Som en paus i städandet. Karin förresten. Du kommer att gilla hennes rum. Nu har hon dessutom slängt ungefär en säck med skräp som hon hittat här och var. Jag ser golvet! Åter till hennes konfa. Hon var lite bekymrad över vad vi skulle äta. Men mest över vad hon skulle önska sig. Nu vill hon i alla fall inte ha en moped. Vad säger man????
Sen har hon bokat in ett frisörbesök under genrepet. Den enda tiden som fanns. Hmmmm.

utmanad - igen

Denna gång får jag anta utmaningen! som kom från Karin,

Klädsel:
Korta jeans och svartvit tunika.
Frisyr: Lite kortare än tidigare, rätt nyklipp faktiskt
Låt: För tillfället gillar jag hela Bryan Ferrys Dylanesque
Tv: CSI
Vill ha: Balans i livet
Roligaste: Att umgås med nära och kära och att resa
Senaste person som sov i din säng: Jag och min man
Såg dig gråta: Maken igen, gråter faktiskt väldigt lätt, behövs inte mycket.
Fick dig att börja skratta: jag skrattade ne hel massa igår kväll. Trevligt värre var det.
Gick på bio med: i helgen mmed min "Allt om min pappa"
Du gick på stan med: Samma igen, Vi är väldigt tvåsamma just nu :)
Skickade ett e-mail till dig: Till min väninna som jag ska till Varberg med om 14 dagar.
Har du någonsin sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Japp
Bråkat med ditt husdjur: Ja, typ när han hade gett sig på och äta upp skåpsluckorna. Eller ligger i soffan och sover den ögontjänaren.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej som tur är.... det vore ju hemskt
Vad är du mest rädd för: Jag är rädd för både det ena och andra men försöker låta bli det för det försör bara ens liv.
Vill du gifta dig: Nej, jag hoppas att jag fortsätter vara gift med den jag redan är gift med :)
Vem hatar du verkligen: Jag hatar ingen
Varit kär: Ja
Kör du bil: Ja,det är kul. Nu har jag på äldre dar fått en egen dessutom men jag försöker att inte köra så ofta. Det är skönare att cykla.
Har du ett jobb: Ja
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, men ibland vill jag vara ensam också.
Är du ett hälsofreak: Om du frågar mina vänner och mina arbetskamrater är jag tidvis plågsamt hälsosam. Men det handlar nog mest om dem tror jag.
Är du ensam nu: Ja, maken och sonen i affären. Dottern är i duschen så det räkanr jag som att vara ensam.
Typ av musik: Gillar mycket. Allätare.Men inte dansband.
Parfym: Elizabeth Arden "Provocative Woman"
Månad: Född i januari, vintern är helt OK, men bäst är våren
Mat: Är gott.
Dricka: Beror på vad man äter och vilken dag det är. Vatten på vardagarna. En öl i goda vänners lag eller ett gott vin till maten
Godis: Choklad
Djur: Cocker spaniel och diverse dammråttor. Mössen på vinden har vi tagit död på

Puh det var en del det. Jag skickar den vidare till Pia och Helena. Så får vi väl se om de antar den så här i maj månad.

hits