vilka underbara dagar

vi har just nu. Solen skiner och dammtussarna flyger runt i mitt hus.... tids nog blir det regn och då tar jag kanske tag i det.

idag kom startbeviset till Göteborgsvarvet. Hmm hur ska detta gå.

Jag var ju bara tvungen att bege mig ut i spåret. Trots värmen så blev det två varv. Jag tror nog att det kommer bra utifrån förutsättningen att det inte är prestationen utan deltagandet som räknas. Det enda kravet jag har på mig själv är att jag väldigt gärna vill ta mig runt. Och det tror jag att jag kommer göra. Bara jag inte får akut ont i ett knä eller nåt sånt.

Nu dusch!

träning för femtielfte gången

gårdagen var fantastisk. Den erbjöd ett underbart väder att ta sig en springtur i. Lite varmt med tanke på att jag inget vatten hade med mig.

Det blev i alla fall två varv runt Nolhaga. Bra tid för att vara jag. Skulle jag springa ett millopp idag skulle jag klara det under timmen och då är jag nöjd. Däremot kan det nog inte bli en sådan tid på varvet.

Efter denna insats erbjöd dagen fortsatt finväder och grillkväll med vänner. Det var riktigt trevligt.

AHK och träning

storförlust för AHK. Trist.

Men det var skönt att springa en runda. Ett varv blev och tiden blev hyfsad.

Och ja, för er som har missat så är meningen att jag tillsammans med alla 50.000 skall springa Göteborgsvarvet....

träning i veckan

jag har sprungit två gånger. Kunde vart bättre båda gångerna två varv. Tiderna är inte strålande men det kunde vara värre.
Förhoppningsvis är jag i en uppåtgående form... annars vet jag inte riktigt hur det ska gå :)

ja det hade vi

dvs en underbar parisresa.

Men för närvrande har jag dåligt med energi och inspirationen för bloggen är noll.

Så det är dags för en paus.

packad och klar

... nu är det bara sova kvar. 6.55 lyfter planet i morgon!

Hej hopp!

dagen innan avresa

jag får alltid resfeber och undrar varför jag i all världen ska bege mig från mitt hem. Denna gång har jag dessutom i veckan drabats av en lätt magkatarr eller nåt. För mycket på jobbet.

Så för att rusta mig så pep jag iväg till apoteket och köpte meducin. Det skulle jag inte gjort. Just jag var en av de färre än 1 på 100 som fick otrevliga biverkningar. Sicken tur att jag prövade hemma, nu blir det inget sådant på resan. Dessutom känner jag mig lite bättre idag. Och bättre lär det väl bli.

Vädret i paris ser inte superlovande ut. FInt i morgon och på måndag men sen regn.... Ja det är ju inte mycket man kan göra åt det ändå. Men jag tar med paraply och regnjacka.

Så hej hopp. Nu ses vi till påsk!

hits