orättvis är jag

precis när jag skulle sätta saxen i pälsen på hunden informerade maken om att han visst hade beställt tid. Den 31 mars närmare bestämt. Så jag tog bara några snabba klipp på tassarna - för de såg ut som tofflor. Så nu drar han i alla fall inte in lika mycket grus som tidigare.

Så här på skärtorsdagen tog jag och maken en tur på stan för diverse nödvändiga inköp. Däri ingick bland annat rött chokladmintte. Vet att väldigt få har jublat och längtat efter att få smaka på detta. Tydligen är jag och tjejen i affären extremt unika. Vi verkar vara de enda som har tyckt om detta te.... det tillverkas inte längre.... så om det är någon som någon dag ser roibos med chokladmintsmak så tipsa mig. Då ska jag köpa ett lager och lägga in i frysen för att ta fram vid högtidiliga tillfällen.....

Ikväll ska jag och sextonåringen göra sushi. Det skall bli spännande. Pojkarna i familjen skall se på hockey. Det lär väl inte bli någon livad historia. Har en känsla av att denna match inte slutar väl sett med Frölundaögon. Men
i GP uttrycker sig tränaren i positiva ordalag. "Vi känner oss starka." 
Färjestad verkar också vara hyfsat säkra på sig själva. Ja, ja den som lever får se....

Kommentarer:
Hälsningar från : Ingrid

Jag får väl då, men skammens rodnad brännande på kinderna, erkänna att jag aldrig ätit sushi, men jag har avlagt ett löfte om att jag ska göra det så snart tillfälle bjuds. (Hur ofta det nu bjuds i Klinthamn? Man får nog söka sig lite längre bort.)

Ha en riktig Glad Påsk!

Hälsningar från : Helena till Ingrid

Nej det kansek inte finns på Gotland men jag ska berätta om hur det blev med hemmagjord. Det kan man ju göra på Gotland?
Glad Påsk!

2008-03-20 @ 20:08:42
URL: http://gutta.blogg.se
Hälsningar från : Nina på Johangården säger

Glad Påsk!

2008-03-20 @ 20:39:00
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Hälsningar från : Scaniatjejen

Så spännande med sushi, det har jag aldrig ätit men skulle gärna prova. Läste nedan om ditt långa motionspass, blir alldeles svettig bara av att tänka på det. Jag är imponerad - och tänk vilket gott samvete du kan ha i helgen när du äter påskgodis.;-) Glad påsk önskar jag dig och familjen!

2008-03-20 @ 22:26:43
URL: http://scaniatjejen.blogg.se
Hälsningar från : Inga M

Det här är ju skandal! Jag såg matchen! Det här med förlust när det borde ha varit oavgjort och förlängning!! Det är fusk!!

GLAD PÅSK!

2008-03-20 @ 23:33:24
URL: http://inga.blogg.se
Hälsningar från : Helena

Hmmm.... svårt läge det där. Slutsignalen gick och ja... vad jag förstod på tidningssidorna så jämställs det med avblåsning. Det är alltid trist när det inte är solklart i slutet. Jag för min del bryr mig inte så mycket eftersom jag håller på Brynäs. Och det är ju en prövning.

2008-03-21 @ 00:05:27
URL: http://gutta.blogg.se
Hälsningar från : Vaniljis

Har ätit men tycker inte om. Hoppas ni hade en trevlig kväll! Glad Påsk! Kram

2008-03-21 @ 09:41:44
URL: http://vaniljis.blogg.se
Hälsningar från : Mia

En påskhälsning från en som försov sig för resan till Blå....taskigt läge... ;-)

2008-03-21 @ 10:53:47
URL: http://www.matmia.blogg.se
Hälsningar från : Margaretha

En riktigt God och Glad Påsk önskar jag dig .
Passa nu på att njuta riktigt mycket av ledigheten....
Påskkramar från
Margaretha

2008-03-21 @ 11:40:50
URL: http://catfriend.blogg.se

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits