yes - vad gott!
Tack Mia för tipset. Måste nu dela med mig av detta recept som Mia skickade till mig.
Här är ett recept på en varm potatissallad, inga ägg är med, men det går alldeles utmärkt att skiva eller klyfta ägg och lägga ovanpå!
3/4 kg sparris- eller delikatesspotatis
300 g färsk grön sparris
250 g körsbärstomater
4 msk smör-&rapsolja
2 tsk fransk senap
1/2 tsk salt, gärna gourmetsalt
1 krm svartpeppar
2 msk grovhackad gräslök
Gör så här
Skala och koka potatisen. Dela sparrisen i bitar och koka den knappt mjuk i lättsaltat vatten ca 3 min. Dela tomaterna i halvor. Vispa ihop smör-&rapsolja, senap, salt och peppar. Dela potatisen i bitar. Blanda med dressing, sparris, tomater och gräslök strax före servering.
Denna potatissallad var supergod. Kommer vi garanterat att göra fler gånger.
Den tog slut så fort att jag inte hann ta något kort. Men den var vacker att se på eftersom den var så färgglad, med både tomater och grön sparris i.
Låter jättegott =)
Ett härligt recept på potatissallad
Jag kopierar med en gång. Tack.
I love guest books, keep up the good work!