nu har jag bestämt mig

jag har inte ont i halsen.

Igår besiktigade jag den läckande bilen. Den gick igenom utan problem. Och jag som inte ens hade kollat om lamporna funkade - jag vet att det är dumt men så var det. Som tur var så gick det vägen. Så det var bra!

Glad blev jag!

Sen när jag skulle åka iväg lite senare på dagen så hittade jag inte mina solglasögon - ett par inte så billiga och som jag gillar - tänkte att nu har jag glömt dem någonstans och  kände mig mäkta irriterad. Men de låg hemma på linneskåpet.

Glad igen!

Sen var jag ner med sonen och köpte nya jeans till honom.

Då blev han glad!

I förbifarten berättade han att han blivit uttagen till fortsatt träning inom alliansens zonlag.

Både sonen och jag glada!

Så sammantaget måste jag säga att det var lite mer positiva tongångar.

På kvällen hade vi årsmöte i vår sammfällighetsförening. Vi äger kvartersgård och garage ihop i radhusområdet. Det var en INTRESSANT tillställning. Ordföranden hade inte tid. Valberedningen hade flyttat så det fanns inget förslag till ny styrekse. Mötet tog tillbaka ansvarsfriheten som man precis innan detta uppdagades hade beslutat om. Vilken cirkus. Det blir nytt årsmöte om tre veckor. Som ordföranden fick i uppdrag att lysa ut. Så att HAN komma. Har aldrig varit med om något liknande. Men som sagt intressant var det.

Nu är det dags att hämta ut sonens fördelsedagspresent som kommit med posten - Guitar Hero III. Det ska bli riktigt kul att testa detta tycker jag!

Efter detta skall jag ta en runda i spåret eftersom jag ju inte har ont i halsen längre.

Tjo!

Kommentarer:
Hälsningar från : Mia

Mycket glatt, vad kul! *L* Fast mötet verkade ju lite så där.. ;-)

2008-04-24 @ 18:12:46

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits