varför skriva så här tidigt

jo det hänger samman med veckan i-landsproblem. Utebliven tidning. Inte en enda dagstidning i vår brevlåda. Det är verkligen upprörande. Så därför var jag tvungen att gå ut på nätet för att reklamera och vad får jag se då. Jo i GP:s kan man läsa att allinansens senaste drag när det gäller skolpolitik är att man ska lagstifta om att man skall kunna få stänga av elever i grundskolan och att gymnasister skall få sitta kvar.

Vad bra säger jag. Att elever ska stängas av från sin dagliga sysselsättning om de genom dåligt uppförande kvalificerar sig för detta. Jag säger bara det det är ingen lätt uppgift skolan har. Först har våra elever skolplikt. Men om de inte uppfyller sin del av konceotet stängs de av.... och vart tar de vägen sen?

Ja, ja frukosten kallar och utan tidning lär det gå fort.

Kommentarer:
Hälsningar från : Eva-Lena Egsonius

Jadu, detta är ju ett steg att närma sig USA. Kasta ut problemen så finns de inte. Jag tänker på hur de ska komma åt uleliggare, det ska bli förbjudet att ge dem mat!! Finns inte problemen i skolan, så finns de heller inte?!!/EE

2006-10-27 @ 11:44:56
Hälsningar från : r1

ännu bättre är väl grejen om kvarsittning för gymnasisterna. höhö. och gymnasiet är väl som bekant frivilligt.

:)

vi borde kanske göra en revy nästa år?

2006-10-27 @ 19:47:49
Hälsningar från : Me

Ja vi skulle kunna få riktigt bra svung på vår revy. Visst är det skrämmande med allt som händer. "Är du lönsam lille vän" ligger nära till hands att fråga....

2006-10-27 @ 21:21:17
Hälsningar från : Me again

Eva-Lena. Precis. Sopa in allt under mattan. Vi kan sitta som de tre aporna. Sr inget. Hör inget. Säger inget. Man känner sig litet ledsen därinne.

2006-10-27 @ 21:38:11

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits