fyra dagar går fort...

Nu har dessa fyra dagar förflutit. En lagom blandning av skratt, socialt umgänge, träning och god mat. Långa diskussioner har vi också haft. Ledigheten har varit bra.

Nu till veckans i-landsproblem. Vart skall vi åka på semester? Barna har inte varit så intresserade av något som vi har föreslagit och till slut så bestämde vi oss föratt inte åka på charter. Men något skall vi hitta på. Men vad?


Kommentarer:
Hälsningar från : anneli

Jösses vad mycket kloka funderingar som snurrat runt denna helgen och en massa förnuftiga beslut dessutom. Fundera på sin konsumtion är inte helt fel...ska ta mig en alvarlig funderarare på det. Kom allt hem med några påsar från Mora....med närmare eftertanke så var det nog inte en sak som jag egentligen behövde....suck...ska sova på den saken...

Hälsningar från : Mia

Jag tycker ni ska åka till norra Sverige... ;-)

2008-05-05 @ 19:07:47
URL: http://matmia.blogg.se/
Hälsningar från : Eva

Ja visst var det skönt med långledighet (även om jag ströjobbade lite ändå). Man kunde njuta av sol, värme och goda vänner iallafall :-) Ja du, det där med sommarplanering... lite jobbigt. Vi har bara en sak inbokad; 2 veckor i skärgården i hyrd stuga. Men man vill ju hitta på något mer. Frågan är VAD.

2008-05-05 @ 19:15:19
URL: http://suntliv2.blogg.se/

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits