don efter person

eller skodon kanske rättare sagt.

Veckans i-landsproblem får nog 
detta sägas vara . I aftonbladet kan man läsa om amerikanska forskare som varnar för att använda alltför dåliga flip-flops.
Jag börjar fundera över vilka problem man ägnar sig åt i Amerikanska fotmedicinska sällskapet. Vad pratar man om på sina middagar? Hur kommer man på att varna just för dessa skor? Hur är det med högklackat? Det kanske är så att det är cykliskt. "I år så varnnar vi för flip-flops - det har vi inte gjort tidigare". "Stilettklackar är ju ändå väldigt snyggt....."

Ordföranden rekommenderar i alla fall stadiga flipflops i läder. Jag sitter här och småskrattar för mig själv. Ser framför mig en kader av stadiga amerikanska fotspecialister i rejäla flippisar. Och jag frågar mig hur gör de med sina barn? Tonåringar? För det måste ju även fotspecialister ha?

Nej, som sagt,  detta få nog gälla för denna veckas i-landsproblem

Kommentarer:
Hälsningar från : Vaniljis

Ha ha, ja finns det inget annat de kan oroa sig över..? Idag börjar jag mitt sommarjobb. Ingen ro ingen vila. När har du semester? Ha en underbar dag!

Kram

Hälsningar från : Pia

Det är för väl att man gör något rätt....använder ju inte flip-flops å andra anledningen enbart för jag har svårt att gå i dem. Vi höres

2008-06-10 @ 06:39:40
URL: http://zanahoria.blogg.se/
Hälsningar från : anneli

ha, ha, ha, det har du banne mig rätt i!!

2008-06-12 @ 00:05:09
URL: http://nygamlajag.blogg.se/
Hälsningar från : Inga M

Jag läste också de här varningarna. Det lät lite överdrivet tycker jag. Minns att jag gick i sådana i flera somrar i sträck för länge sedan, men jag kände aldrig något speciellt. Men något måste tidningarna skriva om förstås. Vi kan ju inte ha bankrån här i Årjäng varje dag.

2008-06-12 @ 07:05:05
URL: http://inga.blogg.se/
Hälsningar från : Mia

Men ORKA!! Jag säger då det...nästa år kanske vi svettas för mycket om fötterna och det kan väl bidra till miljöförstöringen kanske...suckar

2008-06-12 @ 17:01:38
URL: http://matmia.blogg.se/

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits