en seger

Det började bra i Gothia. Alla de tre lag som var anmälda från sonens klubb vann första dagen. Det är alltid kul att åka hem med en seger. Men känslan på Gothia är väldigt härlig oavsett.
 Här ligger de och studerar matchprogrammet efter att ha vunnit med 2 -1. I bakgrunden spelar de andra två lagen som ingår i deras grupp.

Som en del vet så är sonen målvakt. Han spelar både med sin egen årsgrupp och med dem som är ett år äldre. Denna gång är det med dem som är ett år äldre. Han gjorde en stabil insats. Det är alltid lite nervöst att stå vid sidan av. Målvaktens misstag märks ju så väl. Om en utespelare missar målet så passerar det som just ett missat mål. Men man kommer inte ihåg det så väl som när en målvakt gör en miss.
 Här är en bild på de äldre pojkarna. Papporna, som roade sig med att jämföra de tyska pojkarna med nya och gamla landsklagsstjärnor. I vissa avseenden blir de aldrig äldre....

Nu ska jag åka med dammsugaren till affären. men för säkerhets skull ska jag testa den en gång till innan så att den inte har helats som genom ett mirakel under natten. Vem vet.

Idag är det för övrigt vilodag när det gäller träning. Om det nu är någon som undrar :)

Kommentarer:
Hälsningar från : Karin

Heja heja team Erik =)


Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits