dagen idag

var en riktig slappar dag eller inte.... det beror på i vilken ände man börjar.

Vid 9-tiden var vi på gymmet. (styrketräning) Hemma igen vid 11. Då hade vi hunnit in en sväng på bageriet. Alltid gott med färskt bröd. Så vi kastade oss ner i  sofforna för att se "Guldkompassen". Lättsmält och spännande,  (nej, jag somnade inte) men med en irriterande cliffhanger. Precis som i Pirates of the Carribean - filmerna.

Vi satt där i alla fall i gråvädret och hade det riktigt mysigt. Sen började maken att leta efter något gott recepte. Vilket han hittade och begav sig iväg till affären. Hem igen så gjorde han goda färsbiffar med getostyoghurt. Det var jättegott.

Sextonåringen vill åka till Allum för lite shopping. Så då gjorde vi det. Och vilken rea de hade där. Köpte ett linne på Sisters för knappt 40 kronor. Det kallar jag rea. Dottern fick ett par jeans på Resteröds. Vi hittade också lite annat smått och gott. Bl.a. en stor godispåse.

Nu har vi sett på "Morden i Midsomer".  Vilken farlig trakt att bo i. Fullt med farligt folk.

Slutligen har vi lyckats med att få ut barnen på kvällspromenad med hunden.

Imorgon är det dags för Gothia igen. Usch så spännande.... Tidigt blir det också. Matchen spelas 10.00.
Så skall man våndas i 50 minuter. 2 * 25 minuter.....
Sonens lag förlorade idag så de behöver vinna för att gå till a-slutspel.... b-slutspel räknas ju inte.

Kommentarer:
Hälsningar från : Ulla

Godmorgon! Jasså, det är till Allum man ska åka om man vill göra fynd. Jag måste säga att ni är härligt motionshungriga (nytt ord?) Ni tränar fast det är sommar och semester. Jag vill bara fika! L

Hälsningar från : Inga M

Gothia Cup är väldigt speciellt och väldigt roligt. När gossarna var i den åldern så var vi iväg med deras fotbollslag i flera år. Vilken stämning! Invigningarna är minnen som alltid kommer att finnas kvar och ljumma kvällar flanerande på Avenyn som myllrade av ungdomar från så många länder.

2008-07-16 @ 07:39:20
URL: http://inga.blogg.se/

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits