hunden

Hunden har nu haltat tilloch från under hösten. Han fick dessutom en böld vid den armbåge som han hade ont i. Så det har varit lite veterinärbesök denna höst.  Tur att man har försäkring men det plockar ändå till. Djurmedicin är inte billigt.

Förmodligen är det så att hunden kommer att behöva äta smärtstillande återstoden av sitt liv. Han har artros i en armbåge och det går ju inte över. Jag tyckte att han blev lite trött av det han fick förra perioden så nu har vi bytt medicin. Förhoppningsvis blir detta bättre. Och hittills verkar det fungera bra. Dessutom verkar tiillverkaren ha tänkt ut att tabletterna ska smaka gott vilket underlättar högst betydligt.

Eftersom hunden har haft en tendens att lägga på sig har han nu i samband med att han har haft ont gått upp io vikt. Så nu måste den stackaren sättas på specialkost. Det + glukosamin, veterinärbesök mm grävde ett stort hål i plånboken i fredags. Vi hoppas i alla fall på att han ska kunna få ett par år till!

Kommentarer:
Hälsningar från : ejmis

Vad gör man inte för sina djur...

Hälsningar från : solgudinna

Stackars vovve. Man får vara glad så länge de är friska. Men ju äldre de blir desto dyrare blir veterinär kostnaderna tyvärr, för premien ändras.

Orättvist eller hur.

Ha en go´kväll.

2008-12-14 @ 21:36:01
URL: http://solgudinna.blogg.se/
Hälsningar från : Vaniljis

Stackarn, ont och gått upp i vikt. Blir som en ond cirkel. Ja, har också haft dåligt med träning men idag ska jag ut iaf. :)

Kram

2008-12-15 @ 06:47:30
URL: http://vaniljis.blogg.se/
Hälsningar från : Anonym

ja ja... han får ju bara bruna torrsaker att äta ändå. Annat var det när han var hos Tant Pia, då var det köttbullar som gällde vilket Oliver tyckte om.

2008-12-15 @ 21:37:59
URL: http://zanahoria.blogg.se/
Hälsningar från : ullrika

stackars hunden. och stackars matte... det är så himla jobbigt att se sina djur må dåligt. förhoppningsvis kan han leva ett bra liv nu, med medicin som smakar mums!

2008-12-15 @ 23:44:23
URL: http://akirllu.blogg.se/
Hälsningar från : Mia

Oj, det låter lite jobbigt för den stackaren...:/

2008-12-16 @ 09:18:08
URL: http://matmia.blogg.se/
Hälsningar från : Alexandra

Stackarn, hoppas att han mår bättre snart!

2008-12-19 @ 15:11:52
URL: http://nattfari.blogg.se/

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits