Apropå träning

All träning är ju bra. Men alla har ju olika mål. För ett tag sen skrev jag ju om pulsbaserad träning efter att ha varit på en föreläsning som var bra. Föreläsaren pratade just om mål med träningen och att det skall kännas bra. Och att alla har olika mål.
 
Jag för min del vill väldigt gärna känna att jag orkar rätt bra och njuter verkligen de gånger jag känner att det flyter. När jag känner att jag kan ta i och ändå orkar lite till. Så är det just nu. En annan period kan det vara annorlunda. Sen tror jag att det är oerhört viktigt med vardagsmotionen. Det där vi gör varje dag. Hur man tar sig till jobbet. Att ta trapporna i stället för hissen. Hundpromenader är verkligen inte att förakta. Det är bra både för kropp och själ.

Anledningen att jag egentligen under hela mitt vuxna liv har tränat (med vissa avbrott) är att jag inte rör mig så mycket på mitt jobb. Men jag blir ju trött i huvudet. Jag måste få balans. Vill vara trött både i kroppen och i knoppen när jag lägger mig.

Kommentarer:
Hälsningar från : Åsa

Håller med dig i det du säger! jag själv e ingen tränare av stora mått..men vardagsmotionen betyder mycket! Sen e jag seg som bara faan...bara för att se hur mycket jag egentligen orkar..haha..o det har jag en himla god hjälp av! Ha en fin kväll där! Kramar!

Hälsningar från : Mia

Joo, vardagsmotionen är bra! Springer som en glaning på jobbet och går till och från, men det är allt.Fast det kan ju bli nån långpromenad i veckan men annars är jag dålig på det *skäms*

2007-10-21 @ 21:10:33
URL: http://matmia.blogg.se
Hälsningar från : olsson

Vardagsträning = bra.
Men det ger inget flås.
ja ja TANKEN finns att börja träna.

2007-10-21 @ 21:52:17
Hälsningar från : Lillepip

ja all t4räning som blir av e bra ,även om det skulle vara stora glapp mellan varven,var det nån som sa till mej..o det kändes bra iom jag tränar så oregelbundet....det var skönt att höra,hihi,må gott,pip

2007-10-22 @ 08:48:23
URL: http://lillepip.blogg.se
Hälsningar från : Ingrid

Hmmm, du ger mig dåligt samvete! Min träning inskränker sig till några promenader i veckan och det är väl knappast godkänt?
Tack för att du gav dig tid att skriva några rader hos mig. Ludde är verkligen en trevlig hund. Han är inte min, utan jag är "farmor" till honom.
Hälsningar Ingrid

2007-10-22 @ 16:39:20
URL: http://dagbok.stenstugu.com
Hälsningar från : Ulla

Vardagsmotion tror jag på till 100 %

2007-10-22 @ 21:15:48
URL: http://ulla67.blogg.se
Hälsningar från : Jag

Bra är det om man bara mår bra.

2007-10-22 @ 22:05:07

Jag tycker att:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits